Frizerstvo - Frizerstvo NINA

FRIZERSTVO
NINA
NINA
Pojdi na vsebino
Živijo, sem Nina.
Frizerka po duši in poklicu. Ljubim urejenost in lepoto in že mnogo let vsak dan z užitkom pričaram nasmeh na obraze zadovoljnih strank.
 
Moja strast je BARVANJE.
Sledim modnim trendom in uporabljam sodobne tehnike barvanja, da izpolnim vaše želje. Pred barvanjem tudi svetujem, saj želim, da so vaši lasje po tretmaju zdravi, sijoči in urejeni. Z odličnimi barvami KEMON v vaših laseh ustvarim lesk in igrivost, ki ju bodo vsi opazili. KEMON nudi klasično linijo in negovalno linijo barv NAYO, ki je namenjena damam z alergijami ali občutljivim lasiščem, zato mi lahko zaupate , da bom ustrezno poskrbela za lesk vaših las in zdravje vašega lasišča.
 
Lasje so vedno hvaležni občasne DODATNE NEGE, zato sem se odločila, da vam ponudim svetovno priznane izdelke za nego las MOROCCANOIL. Poleg klasične nege lahko naredim različne tretmaje za puste in uničene lase in nego po barvanju, da boste še bolj zasijali s svojo novo barvo. Izdelke MORROCCANOIL lahko pri meni v salonu tudi kupite.
 
Poleg tega vam nudim celotno paleto frizerskih storitev, kot so:
- žensko, moško in otroško striženje,
- trajno ondulacijo,
- fen frizuro,
ali pa vam olajšam glavo in sprostim napetost s prijetno masažo lasišča in pranjem las.
 
V salon ste dobrodošle tudi dame, ki želite urejene in samozavestne doživeti svoj svečani trenutek (poroko, maturantski ples) ali pa se urediti za vznemirljiv zmenek v dvoje.
Nasmejana vas bom sprejela v prijetnem okolju HOTELA STIL in poskrbela, da boste domov odšli zadovoljni in urejeni.
Nazaj na vsebino