Splosni pogoji - Frizerstvo NINA

FRIZERSTVO
NINA
NINA
Pojdi na vsebino

PRAVNO OBVESTILO,

Vnesene osebne podatke bo podjetje frizerstvo Nina s.p., uporabilo izključno za odgovor na vaše vprašanje ali povpraševanje. V ta namen bo podjetje obdelovalo osebne podatke v skladu z vselej veljavno evropsko in slovensko zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov in Politiko varstva osebnih podatkov.
V kolikor želite od podjetja prejemati e-sporočila, s katerimi katerih vas bomo seznanjali o novostih, aktualnih dogodkih in prireditvah, spremembah v naši ponudbi in podobno, prosim podajte soglasje k obdelavi vaših osebnih podatkov v ta namen.
Želim se naročiti na e-novice podjetja in podajam izrecno soglasje k obdelavi vnesenih osebnih podatkov z namenom trženja in oglaševanja v skladu z določbami vselej veljavne evropske in slovenske zakonodaje in Politiko varstva osebnih podatkov.

Še naprej vas želimo obveščati prek različnih komunikacijskih kanalov, a za to zaradi sprememb, ki jih prinaša nova zakonodaja s področja varstva osebnih podatkov, potrebujemo vaše soglasje.
Kliknite spodaj na povezavo in ODDAJTE SOGLASJE.
Kot naš cenjeni partner vas želimo še najprej obveščati o:
- novostih v ponudbi,
- posebnih ponudbah,
- aktualnih dogodkih,
in še mnogo več.
Zakaj potrebujemo vaše soglasje?
V skladu z vselej veljavno evropsko in slovensko zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov podjetje frizerstvo Nina s.p., obdeluje in varuje naslednje posredovane osebne podatke: ime in priimek, naslov in državo bivanja oziroma poslovanja, elektronski naslov, telefonsko številko, druge prostovoljno posredovane podatke ter posredovano oziroma s privolitvijo posameznika posneto slikovno, zvočno ali drugo gradivo.
Podjetje kot upravljavec podatkov navedene podatke zbira z namenom: oblikovanja in pošiljanja prilagojenih ponudb in ugodnosti prek različnih komunikacijskih kanalov, pošiljanja reklamnih materialov in drugih sporočil na posredovani naslov in/ali telefonsko številko, oglaševanja v lastnem imenu in/ali preko ponudnikov oglaševalskih storitev, objave referenc in drugih podatkov ter izjav na naših ter partnerskih spletnih straneh in sklicevanje nanje pri svojem poslovanju, statistične analize kot načinom in orodjem izboljšanja uporabniške izkušnje.
Soglasje lahko kadarkoli prekličete, popravite, omejite obdelavo, zahtevate vpogled ali popravek s sporočilom na e-mail. Od novic se lahko odjavite tudi na povezavi spodaj pod poslanim sporočilom. Podrobnejše informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov vsebuje Politika varstva osebnih podatkov, ki je objavljena na naši spletni strani.

Splošne pogoje poslovanja je sprejelo podjetje Frizerstvo Nina s.p.  dne 24.7.2019
Nazaj na vsebino